Presentasjonsløsning
Easy 4min setup

Savner du en enkel, fleksibel og elegant presentasjonsløsning?

Caeli Wall

Kompakt design og lav vekt gjør Caeli Wall til en kostnadseffektiv presentasjonsløsning. Den kan brukes som messevegg, pressevegg, fotobakgrunn, projeksjonslerret og som romdeler. Fleksibel utforming og alt-i-ett design gir Caeli Wall mange ulike bruksområder; som reklameflate, sponsorvegg, intervjubakgrunn, scenedekor, infovegg, på messestand,
i lobby og til event.

Caeli Wall er en ideell ramme for store print og display – produktinformasjon, bedriftslogo reklame, etc. Med Caeli Wall, en projector og en smarttelefon/laptop kan du ha møte hvor som helst. Produktet er perfekt til informasjonsarbeid og undervisning, PowerPoint-presentasjoner og projeksjon der det ikke er tilgjengelig møterom eller fastmontert AV-utstyr.

Caeli Wall er en oppblåsbar ramme som fylles med luft av en innebygget kompressor. Når denne kobles til strøm, starter fyllingen som igjen stopper automatisk når lufttrykket i rammen er 7,5 psi. Rammen er konstruert for å tåle 12 psi, og det er dermed ingen fare for overfylling av luft. Etter fylling festes ønsket display, print eller lerret, til rammen. Oppsettet er svært enkelt og gjort på under 5 minutter.

Alle materialer i Caeli Wall er valgt og testet for best mulig ytelse og funksjon. Rammens ytre del er av dacron som brukes til fallskjermer og kiting, sømmene er av samme kvalitet som i utstyr til ekstremsport. Innerbelgen i TPU er konstruert for høyere trykk enn pumpen kan levere.
Vesken er sydd med solide glidelåser i en type stoff som brukes i skuddsikre vester. Hjul og akslinger, kompressor og ventiler er i robuste kvaliteter.

Tekstil, papir og alle typer lett materiale kan festes på Caeli Wall ved hjelp av gjennomsiktige attachments fra Holdon, og vår egenproduserte strikk. Dette gjør det enkelt for kundene å bytte ut print og bilder selv. Nye attachments kan kjøpes rimelig fra oss, og en kan ha så mange ulike print og display som en ønsker til én og samme vegg.

Dokumenter

Caeli Wall fungerer som bakvegg eller romdeler. Det er enkelt å sette sammen flere i ulike vinkler og mønstre for å lage romløsninger, eller i serie for å lage større display, f.eks print som går over 2 vegger. Bruk så mange caelivegger du vil – uansett veier det ikke mye sammenlignet med alle andre løsninger på markedet.

Vi kan også tilby hvite duker som kan brukes til projisering, bakgrunn for foto (diffusor/lyskasse) eller rett og slett som bakvegg og romdeler. Systemet skal være brukervennlig, fleksibelt, lett å ta med, sette opp og pakke ned. Det er bare kundens fantasi som setter grenser for hvordan de vil lage en visuell presentasjon av sin virksomhet og sitt firma. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Stikkord

 • Opplåsbar utstillingsvegg
 • Utstillingsløsning
 • Luftvegg
 • Standløsning
 • Messevegg
 • Pressevegg
 • Miljøvennlig
 • Opplåsbar
 • Modulsystem
 • Popup messevegg
 • Håndbaggasje størrelse

ALT-I-ETT

Oppblåsbar vegg i en liten veske

ANVENDELIG

Perfekt til bruk på messer, konferanser, utstillinger, stand og i alle sammenhenger der en har bruk for display og profilering

ENKEL

Oppsett på 5 min, kan monteres og brukes av alle

MANGE BRUKSOMRÅDER

Vi kan også tilby projiseringsduker, print leveres av oss eller fra en hvilken som helst storformat printleverandør.

2 SIDER

Dobbel profileringsflate, ingen skjemmende bakside, bruk begge sider av Caeli Wall til profilering

TRANSPORTVENNLIG

Lav vekt, hendig størrelse, går som håndbagasje på fly

MILJØVENNLIG

Innbyr til gjenbruk, ingen transportkostnader eller logistikkbehov

UNIK

Patentert og designbeskyttet produkt

Be om pris eller demonstrasjon

Caeli Wall

Utviklet og designet i Bergen av KnudsenBergHindenes
Anne Jorun Sæten er oppfinner og patentholder
Støttet av Innovasjon Norge

Be om pris eller demonstrasjon

Kontakt oss